Supra HDMI kabel 12 meter | 7330060073113


SUPRA’s HDMI-HDMI kabel is een hoge kwaliteit ‘single link’ kabel, ontworpen voor de overdracht van digitale video en audio over langere afstanden. De kabel is afgewerkt met ruim gegoten HDMI-connectoren. De goudlaag op de pinnen is 0,8 micrometer dik voor een lange levensduur en betrouwbare verbinding. De kabel ondersteunt Full HD-resolutie van 1080p tot 15m. Gecertificeerd voor HDMI High Speed

Geen gewone HDMI kabel


10,2 miljard bits / sec Full HD digitale video en audio in een kleine kabel … Hoe is dat mogelijk? Met de HDMI High Speed standaard, waarin full HD met miljarden kleuren en full 24bit 192kHz 5.1 audio gespecificeerd wordt, heeft u ongeveer 10,2 Gb / s streaming capaciteit nodig. Dat zijn ontzettend veel bits per seconde! Zoals u zich kunt voorstellen, kan een gewone kabel zo’n enorme hoeveelheid data niet overbrengen. SUPRA HF100 is getest en goedgekeurd in overeenstemming met de laatste test bepalingen door Accredited Testing Center HDMI in de VS. Dit garandeert de kwaliteit van de SUPRA HDMI-kabels.

Supra over haar HDMI kabels.Toen onze HDMI-kabel van 10m werd goedgekeurd door het erkende test centrum van HDMI (ATC), waren we slechts een van de twee bedrijven in de wereld met een officieel certificaat voor deze lengte. Later, voor de 12m goedgekeurde HDMI-kabel, waren we de eerste in de wereld, voor zover wij weten. Wij kunnen u een betere kans geven om uw home cinema lay-out te bepalen zonder beperkt te worden door korte kabels.

Over SUPRA


Supra is een redelijk uniek merk. In tegenstelling tot zo’n beetje alle andere merken kabels, heeft Supra haar eigen fabriek in Zweden. Daardoor is ze veel flexibeler in het maken van haar producten en is de kwaliteitscontrole veel hoger, omdat alles in eigen beheer gebeurt. Bovendien geloofd Supra in het “no nonsense” principe. Je betaalt dus niet te veel of voor zaken die er niet toe doen!

Prijs: 189.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...