PopSocket Good Vibes | 815373022081

Iedereen kan wel wat Good Vibes gebruiken. De PopSocket Good Vibes met zwarte basis draagt alvast zijn steentje bij. Je gebruikt deze multifunctionele gadget voor de smartphone, tablet, action cam of draagbare gameconsole op meerdere manieren:

  • Gebruik de PopSocket als houder, zodat je het apparaat makkelijker vasthoudt. Ideaal tijdens het maken van video’s of selfies.
  • Gebruik de accessoire als handige standaard om het apparaat neer te zetten. Fijn tijdens het videobellen of Netflixen.
  • Zit het snoer van jouw oordopjes steevast in de knoop? Draai het snoer om twee PopSockets, en die irritante knopen in het snoer zijn verleden tijd.
  • In combinatie met de PopClip is de PopSocket tevens bruikbaar als telefoonhouder voor in de auto. Zo kun jij ongestoord handsfree bellen.

De PopSocket Good Vibes is gemaakt van soepel siliconen. Hierdoor ligt de houder prettig in jouw hand. Omdat de achterzijde een plakeffect heeft, is het aanbrengen van de PopSocket zeer eenvoudig. Je hoeft het alleen tegen de achterkant van je smartphone of tablet aan te plakken! Ook het verwijderen gaat gemakkelijk. Blijft de houder niet goed meer plakken? Spoel de PopSocket dan even af onder de kraan. Daarna plakt de achterzijde weer stevig vast.

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...