Philips LED Kaars 40W E14 | 8718696543542

LED-lampen van Philips geven een koel wit licht. Ze gaan uitzonderlijk lang mee en zorgen onmiddellijk voor een flinke energiebesparing. Deze LED lamp heeft een puur en elegant ontwerp en is de perfecte vervanging voor de traditionele matte lampen.

  • 5,5W (40W)
  • E14
  • Koel wit

De kleurweergave-index (CRI) wordt gebruikt om het effect van de lichtbron op de kleurweergave te omschrijven. Natuurlijk buitenlicht heeft een CRI van 100 en wordt gebruikt als vergelijkingsstandaard voor alle andere lichtbronnen. De CRI van de LED-lampen van Philips ligt altijd hoger dan 80, dicht bij de waarde van de zon, waardoor de kleuren levensecht en natuurlijk zijn. Wachten hoeft niet meer: LED-lampen van Philips geven meteen na het inschakelen hun volledige licht.

Koel wit licht (4000 K) kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht weergeven. Deze lamp heeft de perfecte vorm en een hoogwaardige afwerking.

Welke lampsoorten zijn er precies en welke is voor jou het best geschikt? Lees het in ons blog!

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...