Numatic Stofzuiger Henry Next Parquet HVN-207-11 ice blue | 5028965708194

De Numatic stofzuiger Henry Next Parquet HVN-207-11 ice blue is speciaal ontwikkeld voor gladde vloeren. Dankzij de speciale zuigmond voor laminaat, tegels, parket en natuursteen is dit model uit de Numatic Next serie de beste keuze voor gladde vloeren. Daarnaast ontvang je een combizuigmond waarmee je ook tapijten moeiteloos reinigt. De Numatic Next Parquet stofzuiger heeft de vrolijke lach waar Henry om bekend staat en is uitgevoerd in een opvallende kleur: ijsblauw.

De kracht van Numatic
De ketelstofzuigers van Numatic zijn wereldberoemd dankzij hun unieke design. Maar ze hebben hun faam niet enkel te danken aan hun glimlach. Het ketelontwerp vertaalt een laag wattage naar een hoge zuigkracht. Dankzij het lage wattage van de motor (620 watt), is hij energiezuinig en stil (72 decibel). De Henry Next is een duurzame keuze die jou komt helpen in het huishouden, zonder de rust te verstoren.

Extra lang snoer
Het lange snoer van 12,5 meter zorgt voor een actieradius van 32 meter. Daardoor hoef je niet steeds van stopcontact te wisselen en kun je in één keer de hele verdieping stofzuigen. Het snoer rolt soepel af en is met de hendel aan de bovenzijde weer gemakkelijk op te rollen.

Accessoires
De Numatic Next Parquet stofzuiger wordt standaard geleverd met handige accessoires. Dankzij de verschillende zuigmonden en opzetstukken, heb jij voor elke klus het juiste “gereedschap”. De extra grote stofzuigerzakken van de Henry Next (een capaciteit van 9 liter) hoeven minder vaak vervangen te worden; dat scheelt ook weer.

50% korting op een onderhoudsbeurt bij aankoop van een Numatic stofzuiger!
Handyman biedt jou de beste service, óók achteraf. Daarom krijg je bij een Numatic stofzuiger 50% korting op de servicevoucher!. Lever het apparaat één tot anderhalf jaar na aankoop in bij de dichtstbijzijnde Handyman winkel. Onze stofzuigerspecialist controleert dan of alle onderdelen nog goed functioneren. Zo is veilig en schoon werken weer gegarandeerd en geniet jij lang van jouw Numatic stofzuiger. Zodra de stofzuiger weer klaar is voor gebruik, nemen wij contact met je op. Bij het ophalen van de stofzuiger krijg je ook nog een pak Numatic stofzuigerzakken (10 stuks) van ons cadeau.

De servicebeurt bestaat uit:

  • Controle van de zuigkracht
  • Controle van de kracht van de motor
  • Check of het filter vervangen moet worden
  • Controle van de mof, stofzuigerslang, zuigbuizen en zuigmond
  • Visuele check van de elektrische onderdelen, waaronder het snoer en de schakelaars van het apparaat
  • Een gratis pak Numatic stofzuigerzakken (10 stuks)

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...