KlikAanKlikUit Dubbele Wandschakelaar Draadloos AWST-8802 | 8713439000047

Lampen, elektrische apparaten en zelfs de rolluiken, jaloezieën, zonwering… Allemaal draadloos in en uit te schakelen! Met deze AWST-8802 zender/schakelaar kun je diverse KlikAan KlikUit ontvangers bedienen. De zender is geschikt voor alle KlikAan KlikUit ontvangers die zijn uitgerust met het automatisch codesysteem (alle producten die met een A beginnen). Je kunt verschillende KlikAan KlikUit-producten met elkaar combineren.

Het sterke signaal van deze schakelaar gaat door ramen en deuren heen, waardoor er een bereik mogelijk is tot 30 meter binnenshuis. De wandschakelaar werkt op batterijen, waardoor je hem heel eenvoudig overal kunt bevestigen zonder gedoe met draden of hoge spanning. De schakelaar is ook uitermate geschikt voor in de badkamer en het toilet.

Eventueel kun je ook lampen dimmen als je voor een dimontvanger kiest. Zo is deze draadloze dubbele schakelaar te combineren met een mini inbouwontvanger om heel eenvoudig een wisselschakeling of hotelschakeling te kunnen realiseren.

Handyman verkoopt een ruim assortiment artikelen van KlikAanKlikUit. Wil jij weten op welke manieren jij jouw huis slimmer maakt? Lees dan ons blog!

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...