KlikAanKlikUit Draadloze Deurbel Voor In Stopcontact ACDB-7000C | 8714792700872

Deze draadloze deurbel ontvanger is ter uitbreiding van de ACDB-7000C set van KlikAan KlikUit. Dankzij deze deurbel hoor je overal in huis de bel, ook in ruimtes waar je deze normaal gesproken niet zou horen. Je stopt de ontvanger (de gong) in een stopcontact in de gewenste ruimte en sluit deze aan op één of meerdere (maximaal 4) KlikAan KlikUit zenders. Denk aan een drukknop of bewegingssensor. Je kunt zelf het volume instellen en kiezen uit 5 melodieën. Omdat je voor iedere zender een eigen melodie in kunt stellen, weet je direct welke zender het signaal verstuurde naar de deurbel.

De deurbelontvanger maakt gebruik van radiografische signalen en heeft daardoor een bereik van 30 meter binnenshuis tot maximaal 70 meter buitenshuis. Als je een buitenstopcontact hebt kun je de ontvanger dus ook buiten aansluiten, zodat je zelfs in je tuin de deurbel goed hoort. En is het lawaaiig in je tuin, of hoor je de bel niet omdat je aan het stofzuigen bent? De LED-indicator op de bel knippert 35 seconden wanneer er wordt aangebeld.

Handyman verkoopt een ruim assortiment artikelen van KlikAanKlikUit. Wil jij weten op welke manieren jij jouw huis slimmer maakt? Lees dan ons blog!

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...