KlikAanKlikUit Draadloze Deurbel Op Batterijen + Drukknop ACDB-6600AC | 8713439700831

Deze draadloze ACDB-6600AC deurbel van KlikAan KlikUit zorgt ervoor dat je overal de bel hoort, zowel binnenshuis als buiten. Omdat de deurbel ontvanger op batterijen werkt kun je deze met je meenemen naar iedere willekeurige ruimte. En mits het niet regent of vriest, kan de ontvanger dus ook mee naar buiten! Zo hoor je ook de bel wanneer je in de tuin bent. De draadloze drukknop is spatwaterdicht en kan gemakkelijk op de gewenste positie worden bevestigd. Vervolgens hoef je de ontvanger enkel aan te melden bij de drukknop en is de installatie voltooid.

  • Deze deurbel is uit te breiden met extra deurbellen en/of andere KlikAan KlikUit zenders die zijn uitgerust met het automatisch codesysteeem. Per deurbel kun je maximaal 4 zenders gebruiken. Combineer bijvoorbeeld meerdere drukknoppen met een bewegingssensor.
  • Je hebt keuze uit 5 melodiën en 4 volumeniveaus. Per zender die je aansluit op de deurbel ontvanger kun je een andere melodie instellen.
  • De deurbelontvanger heeft een bereik van 30 meter binnenshuis tot maximaal 70 meter buitenshuis.
  • De LED-indicator op de bel knippert 15 seconden wanneer er wordt aangebeld. Handig wanneer je slechthorend bent of de omgeving lawaaiig is.
  • Deze set bevat 1 draadloze ontvanger (gong), 1 draadloze drukknop, bevestigingsmateriaal voor de drukknop, 1 knoopcelbatterij CR2032 en een Nederlandstalige handleiding. Let op: 3x AAA batterijen voor de deurbel ontvanger zijn niet bijgeleverd.

Handyman verkoopt een ruim assortiment artikelen van KlikAanKlikUit. Wil jij weten op welke manieren jij jouw huis slimmer maakt? Lees dan ons blog!

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...