HQ Jack – 2x tulp aansluitkabel 1,5 meter | 5412810064748

3,5mm jack naar 2x tulp (RCA) kabel van “HQ”. Deze kabel is van goede kwaliteit en gaat dus langer mee dan de standaard dropveter kabels.

Waarvoor kan ik dit audio kabeltje gebruiken?

Tegenwoordig hebben we het geluk dat het gebruik van de nieuwste technische snufjes voor iedereen weggelegd is. Onderweg luisteren naar muziek op je smartphone of programma’s installeren op je tablet. Thuis een stereo met leuke boxen en een computer waar je op wil werken. Het is dan ook erg handig dat we al deze apparaten kunnen verbinden met elkaar! De muziek van je smartphone luisteren uit de goede boxen van je stereo! De technologie is in de loop der jaren veranderd, maar de goede oude Jack / Tulp kabel kun je op (bijna) elk apparaat nog gebruiken. Een must-have dus, deze kabel!

Waarom deze 3,5mm jack naar 2x tulp kabel?

Deze dubbel afgeschermde kabel heeft aan beide kanten vergulde 24k pluggen. Hij is dus van hoge kwaliteit en zorgt voor zo min mogelijk verlies van signaalkwaliteit. Aan de ene kant van de kabel zit een Jack plug voor in (bijvoorbeeld) je smartphone, aan de andere kant twee tulp pluggen voor in de rode / witte ingangen van (bijvoorbeeld) je stereo.

Specificaties van HQ jack – tulp kabel

Kabel: Dubbel afgeschermd
Kleur: Zwart
Lengte: 1,5 meter
Pluggen: 3.5mm stereo <-> 2xRCA
Vergulde uitvoering
Verchroomde huls om de pluggen.

Prijs: 9.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...