HG Leerreparateur voor zitmeubels | 8711577060848

HG leerreparateur voor zitmeubels is een reparatiekit, speciaal voor HG leerverf, die beschadigingen aan je leer, zoals krassen, scheuren, gaatjes en winkelhaken op een makkelijke manier repareert. De speciale formule zorgt voor een goede hechting en behoud van de natuurlijke flexibiliteit van je leren product. Ideaal voor het repareren van o.a. leren banken en stoelen. Het is bedoeld als speciale en herstellende voorbehandeling voor het gebruik van de HG leerverf die je in zes kleuren kunt kopen: zwart, cognac bruin, donkerbruin, donker bordeaux rood, donkerblauw en crème wit.

Reinig vooraf het leer met spiritus en gebruik hierbij schone witte doeken (bijv. hydrofiel doeken). Schuur vervolgens het oppervlak lichtjes op met het bijgeleverde schuurpapier en laat het daarna goed drogen.

Reparatie van gaatjes, krassen en andere oneffenheden: Breng HG leerreparateur aan met behulp van de bijgeleverde spatel en gebruik deze ook om de het materiaal gelijkmatig te verdelen. Laat het 24 uur drogen, waarna je de reparatieplek kunt verven.

Reparatie van kleine scheuren: Vul met behulp van het pipet de scheur van onderuit met HG leerreparateur. Druk vervolgens de leerhelften voorzichtig aan en verwijder het overtollige materiaal dat hierdoor nog uit de scheur naar buiten komt. Hiervoor kun je een stukje papier gebruiken. Plak daarna voorzichtig een breed stuk plakband over de gehele scheur heen en laat het geheel 24 uur drogen. Daarna kan de reparatieplek geverfd worden met HG leerverf.

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...