Dresco Draadloze fietscomputer | 8711293443901

Deze draadloze fietscomputer van Dresco voorziet je van alle basisgegevens tijdens je fietstochtjes. Bij deze fietscomputer is er sprake van draadloze gegevensoverdracht van de sensoren naar het display. Deze Dresco fietscomputer geeft tijdens de rit niet alleen de huidige snelheid en de tijd aan, maar ook het totaal aantal afgelegde kilometers, dagteller kilometers, maximale snelheid, gemiddelde snelheid en de verstreken tijd.

  • Deze fietscomputer heeft een makkelijk af te lezen display dat is opgedeeld in 2 vakken. Met de twee knoppen kun je de verschillende functies in beeld brengen, gegevens wissen of instellingen wijzigen.
  • Het voordeel van deze fietscomputer is dat het snel en zonder gereedschap te bevestigen is; je installeert de draadloze snelheidssensor en spaakmagneet eenvoudig op je fiets. Na het instellen van het wielformaat ben je al klaar om te vertrekken. Ook de benodigde batterijen zijn inbegrepen dus je bent snel op weg. Een nadeel is dat er een maximale afstand mogelijk is tussen het computertje en de sensor. Hierdoor is het niet mogelijk om de sensor op het achterwiel te bevestigen.
  • De fietscomputer is bestand tegen alle weersomstandigheden.
  • Dit basismodel is uitstekend geschikt wanneer je net begint met het maken van fietstochten of als je genoeg hebt aan de basisfuncties van een fietscomputer.

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...