Supra CombiCon spade en banaan connector set 2 paar: 2x rood, 2x zwart | 7330060010156


Set audio connectoren uit de CombiCon serie van Supra. Zweedse kwaliteit pluggen voor de betere audio installatie. Deze set heeft 4 banaan en 4 spade connectoren en 4 combicon basis pluggen.

Waar zijn deze CombiCon spade pluggen voor bedoeld?


Met deze set van Supra kan je 1 luidspreker kabel voorzien van pluggen. Je kan de luidspreker kabel dan aansluiten tussen uw versterker en uw luidsprekers. De kabel kan dan naar keuze voorzien worden van banaanpluggen of van spade pluggen. Veel high end versterkers kunnen werken met spades of banaanpluggen. Deze set bestaat uit twee rode en twee zwarte Combicon bodies, vier banaanpluggen en vier spades.

CombiCon?


Het CombiCon systeem van Supra werkt met twee onderdelen per plug. Er is de zogenaamde CombiCon Body. Dit is het basisstuk van de connector. De CombiCon body wordt direct aan de luidspreker kabel bevestigd. Je kan hem recht op de luidsprekerkabel monteren, of in een hoek van 90 graden. Vervolgens monteer je een connector op de CombiCon Body. Je kan deze er eenvoudig in schroeven. In dit geval bestaan de connectors uit spades. Ze zijn ook verkrijgbaar als banaanpluggen.

Specificaties


Maximale dikte van de kabel: 6mm2
Montagehoek: recht of in een hoek van 90 graden

Inhoud van de verpakking:


4x CombiCon Body (2x rood, 2x zwart)
4x Spade plug
4x Banaan plug

Prijs: 59.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...