KlikAanKlikUit Wandschakelaar Draadloos AWST-8800 | 8713439700756

Deze KlikAan KlikUit AWST-8800 draadloze schakelaar is eenvoudig in huis te plaatsen zonder je zorgen te hoeven maken om hoge spanning of draden. Je bevestigt de schakelaar namelijk met dubbelzijdige tape, waar je maar wilt! Wanneer je de schakelaar koppelt met een KlikAan KlikUit ontvanger kun je apparaten (bijv. zonwering) handmatig bedienen. Afhankelijk van het type ontvanger, kun je de wandschakelaar ook gebruiken voor het dimmen van verlichting. De schakelaar beschikt over een automatische uitschakelfunctie die het mogelijk maakt verlichting automatisch uit te laten schakelen, zodat deze nooit onnodig blijft branden. Dit varieert van 5 seconden tot 3 uur.

De AWST-8800 is te combineren met alle KlikAan KlikUit ontvangers met het automatisch codesysteem. Deze zender verstuurt radiografische signalen die door muren, ramen en deuren gaat. Dit met een binnenshuis bereik tot maar liefst 30 meter, zo kun je de schakelaar ook eenvoudig uit het zicht plaatsen.

Handyman verkoopt een ruim assortiment artikelen van KlikAanKlikUit. Wil jij weten op welke manieren jij jouw huis slimmer maakt? Lees dan ons blog!

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...