KlikAanKlikUit Draadloze Deurbel Voor In Stopcontact + Drukknop ACDB-7000AC | 8714792700858

Hoor je de bel niet als je op de bovenverdieping of in de tuin bent? Deze draadloze ACDB-7000AC deurbel van KlikAan KlikUit zorgt ervoor dat je overal in huis de deurbel hoort. Je stopt de ontvanger (de gong) in een stopcontact in de gewenste ruimte en plakt de draadloze drukknop eenvoudig bij de deur. Als je de ontvanger later in een ander stopcontact plaatst, dan blijft deze gewoon reageren op de drukknop.

  • Deze deurbel is uit te breiden met extra deurbellen en/of andere KlikAan KlikUit zenders die zijn uitgerust met het automatisch codesysteeem. Per deurbel kun je maximaal 4 zenders gebruiken. Combineer bijvoorbeeld meerdere drukknoppen met een bewegingssensor.
  • Je hebt keuze uit 5 melodiën en 4 volumeniveaus. Je kunt per zender een andere melodie instellen. Zo weet je bij gebruik van verschillende zenders precies of de bel bijvoorbeeld gaat omdat er iemand op de drukknop drukt of omdat er iemand langs je bewegingssensor loopt.
  • De drukknop is spatwaterdicht.
  • De deurbelontvanger heeft een bereik van 30 meter binnenshuis tot maximaal 70 meter buitenshuis. Als je een buitenstopcontact hebt kun je de ontvanger dus ook buiten aansluiten, zodat je zelfs in je tuin de deurbel goed hoort.
  • De LED-indicator op de bel knippert 35 seconden wanneer er wordt aangebeld. Handig wanneer je slechthorend bent of de omgeving lawaaiig is.
  • Deze set bevat 1 draadloze drukknop, 1 draadloze ontvanger (gong), 1 knoopcelbatterij CR2032 en een Nederlandstalige handleiding.

Handyman verkoopt een ruim assortiment artikelen van KlikAanKlikUit. Wil jij weten op welke manieren jij jouw huis slimmer maakt? Lees dan ons blog!

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...