Bosch Siemens Waterfilter Intenza 17000705 | 4242001253955

Gebruik het Bosch Siemens Waterfilter Intenza 17000705 in koffiezetapparaten van Bosch, Siemens, Gaggenau en Neff. Een waterfilter in het koffiezetapparaat zorgt ervoor dat jouw favoriete koffie nóg lekkerder smaakt. Stoffen als chloor, lood en koper beïnvloeden namelijk de kwaliteit van de koffie en kunnen bovendien schadelijk zijn voor het apparaat. Dankzij het waterfilter worden deze stoffen uit het water gehaald. Met de aroma-ring stel je zelf de waterhardheid in voor de perfecte kop koffie.

Het waterfilterpatroon filtert 50 liter water (ongeveer 400 kopjes koffie of 1000 kopjes espresso). Na 50 liter werkt het filter niet meer voldoende en dient het vervangen te worden. Door het filter in ieder geval elke 2 maanden te vervangen weet je zeker dat het water optimaal gefilterd wordt.

Zelfs met een waterfilter blijft de koffiemachine niet vrij van kalkaanslag. Daarom raden wij aan om het apparaat minimaal 2 keer per jaar te ontkalken. Wanneer je gaat ontkalken dien je altijd eerst het waterfilter te verwijderen.

  • Intenza Brita waterfilter
  • Voor koffiemachines van Bosch, Siemens, Neff en Gaggenau
  • Getest en goedgekeurd filter

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...