AEG Waterfilterpatroon Pure Advance PAA6PN | 5995363720953

Gefilterd water smaakt niet alleen beter, het is ook beter voor gebruik in huishoudelijke apparaten. Gebruik daarom het AEG Waterfilterpatroon Pure Advance PAA6PN. Met dit patroon krijg je heerlijk, zuiver water en dankzij de speciale Pure Advantage filtertechnologie wordt het water ook nog eens sneller gefilterd; tot wel twee keer zo snel als bij andere tafelwaterfilters.

Zuiver water
De 3M-filtratietechnologie vermindert o.a. kalk, chloor, organische verontreinigingen en metalen zoals lood en koper. Dit is gezonder en komt de smaak ten goede. Het water is lekkerder om direct te drinken, maar gefilterd water is ook geschikter voor het zetten van je kopje koffie of thee, of om te verwerken in gerechten.

Vermindert kalkaanslag
Huishoudelijke apparaten die water gebruiken krijgen kalkaanslag te verduren. In het water zit namelijk veel kalk, dat zich bij het gebruik van de apparaten gaat afzetten, zowel zichtbaar (lelijk), als onzichtbaar (schadelijk voor het apparaat). Filter het water voordat je het gebruikt in je koffiemachine, waterkoker, strijkijzer e.d., dan verleng je de levensduur van het apparaat!

  • Verpakkingsinhoud: 6 stuks.
  • Uitvoering: origineel.
  • Getest en gecertificeerd door TÜV Rheinland en door LGA.

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...